Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

BACK TO BASICS : ΓΚΑΝΑΖ

ΥΛΙΚΑ 

800gr κρέμα γάλακτος
800gr κουβερτούρα
80gr μέλι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε το γάλα με το μέλι σε ένα κατσαρολάκι.Όταν ζασταθεί καλά το ρίχνουμε στην κουβερτούρα την οποία την έχουμε κομματίασει μέσα σε ένα μπολ. Ανακατέυουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Έιναι έτοιμη η γκανάζ μόλις παγώσει ή και έτσι.


ΧΡΗΣΗ

  • για να γεμίσουμε τούρτες
  • για να επικαλύψουμε τούρτες και άλλα γλυκά
  • για να την φάμε ακόμα και σαν άλειμμα στο ψωμί....  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου