Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΑΒΑ

ΥΛΙΚΑ

1 κούπα φάβα
2 1/2 κούπες νερό
αλάτι για το τέλος
ωμό ελαιόλαδο
λεμόνι χυμό
κρεμμύδι ξερό ωμό ψιλοκομμένο
 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τη φάβα με το νερό, τη ξαφρίζουμε όταν χρειάζεται. Την βράζουμε σε μέτρια προς χαμηλή ένταση. Αν δούμε ότι χρειάζεται νερό συμπληρώνουμε. Την Αφήνουμε να βράσει , να χυλώσει και να πήξει. Αν θέλουμε να γίνει λεία την περνάμε από το μπλέντερ ή με ένα ραβδομπλέντερ. 
Την σερβίρουμε σε μπολ , με το κρεμμύδι από πάνω και της ρίχνουμε και λίγο ωμό ελαιόλαδο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!


1 σχόλιο: