Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΙΛΦΕΪ ΜΕ ΤΡΙΑ ΥΛΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
1 κουτί ερμόλ
1 κουτί ζαχαρούχο  γάλα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψήνουμε το φύλλο της σφολιάτας σύμφωνα με τις οδηγίες. Εφόσων το επιθυμούμε μπορούμε να το μορφοποιήσουμε κόβοντας το στο επιθυμητό σχήμα και μέγεθος. Πριν το ψήσιμο το πασπαλίζουμε και με κρυσταλική ζάχαρη για ωραία κρούστα. Το αφήνουμε να κρυώσει.
Χτυπάμε στο μίξερ το ερμόλ να αφρατέψει. Προσθέτουμε στο τελος και χτυπάμε και το ζαχαρούχο γάλα. Συνήθως προσθέτω μόνο το μισό κουτάκι ζαχαρούχο.

Τελειοποιούμε το γλυκό σε μπολάκια ή σαν τούρτα ή και ατομικά γλυκάκια.
Θρύβουμε λίγη σφολιάτα από πάνω και πασπαλίζουμε με λίγη άχνη και κανέλα.

 tips ... για να κάνουμε το γλυκό μας ακόμα πιο γρήγορα και έυκολα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και έτοιμα σφολιατίνια του εμπορίου.






 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου