Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Κορμός Κάστανο

ΥΛΙΚΑ

1 κουτάκι ερμόλ
1 βαζάκι κρέμα κάστανο Bonne Maman ή πατέ - πουρέ κάστανο

παντεσπάνι
5 αυγά
125γρ ζάχαρη 
125γρ αλεύρι
30γρ κακάο

125γρ σοκολάτα κουβερτούρα ή κουβερτούρα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με την ζάχαρη , να αφρατέψουν πάρα πολύ καλά, και προσθέτουμε το κακάο και το αλεύρι κοσκινισμένα με απαλές κινήσεις. στρώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180*C για 15 λεπτά περίπου, το βλέπουμε. Μόλις το ξεφουρνίσουμε αμέσως του δίνουμε σχήμα ρολάρωντας το με την βοήθεια μιας πετσέτας. Το αφήνουμε να κρυώσει.

Χτυπάμε το ερμόλ με την κρέμα κάστανο πολύ καλά μέχρι να γίνουν μους. Γεμίζουμε το ρολό αφού κρυώσει με την μισή μους. Λιώνουμε την σοκολάτα και την ενσωματώνουμε με την υπόλοιπη μους .
Καλύβουμε τον κορμό απέξω.

Tips.... λίγος στιγμιαίος καφές στην μούς ,θα αναδείξει το κάστανο.!!! 





 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου