Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Μπισκότα Βανίλιας με ξύσμα πορτοκαλιού

ΥΛΙΚΑ

200γρ άχνη ζάχαρη
400γρ βούτυρο μαλακό
600γρ αλεύρι  για όλες τις χρήσεις
2 αυγά 
40γρ μπεικιν παουντερ
1 βανίλια 
ξύσμα από 1-2 πορτοκάλια 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αφρατέυουμε καλά το βούτυρο με την ζάχαρη και μετά ενσωματώνουμε και τα αυγά. Ρίχνουμε ακολούθως το ξύσμα, την βανίλια, το αλεύρι και το μπέικιν. Είναι μια πολύ γρήγορη συνταγή... το μείγμα πρέπει να είναι μαλακό και βουτυράτο.
Το βάζουμε στο ψυγείο για κάνα μισάωρο. Το ανοίγουμε μετά με το πλάστη και κόβουμε με κουπατ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180*C για περίπου 20 λεπτά... πάνω κάτω.

 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου