Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Αμυγδαλωτά Μανταρινιού Νηστίσιμα

ΥΛΙΚΑ

3 cup αμύγδαλο άσπρο τριμμένo
10 μανταρίνια μόνο την φλούδα
2 1/2 cup ζάχαρη άχνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Μουλιάζουμε και ξεπικρίζουμε τις φλούδες από τα μανταρίνια στο νερό για 3 μέρες. Ακολούθως τις καλοστεγνώνουμε και τις τρίβουμε στο μπλέντερ. Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μιά κατσαρόλα και τα δουλέυουμε πάνω από μέτρια φωτιά , ανακατέυοντας συνεχώς. Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει και μετά πλάθουμε μπαλάκια σαν τρουφάκια. ¨Ετοιμα!! 

 tips ... Το γλύκισμα αυτό είναι ιδανικό για κέρασμα. Για γάμους , βαπτίσια και χαρές. Μπορεί να τυλιχτεί άνετα και σε σελοφαν ή να τοποθετηθεί σε καραμελόχαρτο.
           Σε περίοδο νηστεία  είναι ένα πολύ αρωματικό γλυκό έδεσμα για να ''ξεγελάμε'' την ανάγκη μας για γλυκό!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου