ΥΛΙΚΑ
για την ζύμη
Για μια κανονική ταρτιέρα - φόρμα
300γρ αλέυρι για όλες τις χρήσεις
200γρ βούτυρο
100γρ ζάχαρη
1 αυγό
1 βανίλια αμπούλα την εκτέλεση θα την δείτε εδώ
για την γέμιση
5 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα κεράσι
300 - 400 γρ καθαρισμένα κεράσια χωρίς κουκούτσι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στρώνουμε την ζύμη στην ταρτιέρα . Ανακατέυουμε τα κεράσια με την μαρμελάδα και τα στρώνουμε πάνω από την ζύμη . Διακοσμούμε με την περσσευούμενη ζύμη και ψήνουμε στους 180*C για 30 λεπτά περίπου , ίσως και 10 λεπτά παραπάνω.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου